God fortsättning

Vi på Fröken Åkesson vill önska alla våra underbara kunder och läsare en riktigt god fortsättning.
Hoppas ni har haft en bra och mysig jul full av sällskap och många skratt.
Tyvärr har bloggen kommit lite i kläm nu under december månad då vi så gott som taget bott på Fröken Åkesson. Men i Januari igen drar vi igång med fullfart både i butik och på bloggen, och i vår väntar mycket nytt som ska hända, spännande.
Kramar
Ps. Vinnarna i vår jul-askunge tävling är dragna och kommer att visas här på bloggen så fort det nya året kommit!

Julpynt i hem och stuga

 

Julfint hemma!

 Shapy Bandz i julstrumpan

Nu har vi fått in Shapy Bandzen igen. En perfekt julklapp att lägga i julstrumpan. Nytt inför julen är ett litet större paket med Disney figurer detta ligger på 59:- men då får man dubbelt så många band i! De vanliga paketen med lyser i mörker och doft har också kommit och dessa har sänkts i pris till 25:-

kärlek i sten

God morgon min vän! Under December månad är det alltid som roligast att jobba tycker jag inte nog med att det är massa att göra är det också en stor förväntan som ligger i luften, glädjen från er alla underbara kunder och den mysiga julstämningen som bidrar till värme och gemenskap! Vi hörs!
Underbara hjärtan i alabaster sten finns i 3 olika storlekar och i färgerna rött,rosa och vitt.
Priset är 49/69/89:-

Änglar i vitt och snö som faller

På torsdag är det julklappskväll i oden och alla butiker står med fina erbjudanden! Det kanske är då man ska ta en sväng om och försöka bocka av ett par julklappar på listan!

Rockig haklapp och världens bästa skitunge

God morgon härliga måndag! Uppe med tuppen en dag som denna, kyliga måndagsmorgon. Det börjar dra ihop sig till jul och mycket man ska göra tills dess. Har du börjat med dina julklappar än? Jag började för ett tag sen och känner mig snart klar, puhh! Har försökt att göra klart en klapp om dagen för att alippa springa i sista stund. Lagom till jul, dopet eller födelsedagen har det inkommit en liten rockig kollektion till de små liven. Älskar den!

Årets julskylt

Nu är tävlingen av årets julskylt avslutad. Med spänning har vi väntat på resultatet och idag stod det klart. Vi på Fröken Åkesson vann folkets röster och drog hem priset av ett pluggpaket i ttela. Ett stort tack till alla er underbara kunder som kom och rösta på oss!!
Kramar från oss Fröknar!

ljuva ting

Hej min vän.
Det är en riktig vargavinter som går oss till mötes iår brr. Det här verkligen blivit kallt. I butiken har vi det varmt och skönt och myser mest hela tiden. Vi väntar fortfarande på alla dofter vi beställt hem och undrar för varje dag vart de tagit vägen! I dagarna kom det en massa ljuva ting som vi beställde när vi var iväg på den där mässa i somras som jag tidigare berättat om.

RSS 2.0