Nu börjar det

Tyvärr har återigen en underbar helg lidit mot sitt slut och nu är det redan måndag igen! Tänk vad snabbt det går när man har roligt. I lördags hade vi loppis i stan. Hoppas att ni liksom vi tyckte att det var en succé och att det blir fler gånger. Dagen gick i ett så några bilder blev tyvärr inte tagna men plats för vårens alla saker har vi fått :)
Nu börjar nyheter sakta men säkert att rulla in. Här får ni ett litet smakprov på vad som kom i fredags!

Bubbel och bad

Njut av en ledig stund och egen tid, det är du värd! Nu har vi tagit in otroligt goda tvålar av rena produkter, saltskrubb, och harmoniska badoljor. I butiken kommer det nu i vår att blir en lite Hälso avdelning i form av bad, nyttiga energi rika juicer och annat smått och gott..

Mässan

Låt dig inspireras av vårt inköp från Dommo

Snyggt i färg

Köket är hemmets hjärta, det är där man får inspiration, umgås och skapar minnen. Ge ditt kök en liten extra touch med en av våra otroligt snygga vatten kokare som kommer till butik om bara ett par dagar 699:-

Macarons hos Fröken Åkesson

Smarriga, färgglada och otroligt dekorations snygga macarons kommer till oss

Unica by Ann Wilson

Snyggt, klassiskt och stilren skulle jag vilja beskriva Ann Wilsons nya smyckes kollektion i samarbete med vår sen tidigare fantastiska smyckes leverantör Unica. Många av er känner säkert igen smyckena från tv programmet Lets Dance där Ann Wilson sitter som jury medlem. Senast i fredags glittrade Ann med sina underbara smycken.

Mässan

Dessa underbara karamell jackor kommer in till butiken i mars och kommer att ligga på 1599:-
Den går inte att motstå Cream Strawberry heter den rosa färgen och är min favorit!

Mässan

Ja du, som du säkert förstått har vi handlat in saker som två tokar. Känns som vi sprungit runt och sick sackat montrarna som två yra ljushuvuden hahha. Men vi har haft otroligt roligt. Det första vi snubblade in på i torsdags när vi anlänt var dessa grymt snygga smycken och sjalar från Bijoux.

Mässan dag 2

God kväll vänner! Ännu en dag avklarad på formex. Idag känns det mest som jag gått runt och levt på gratis snacks hela dagen :D haha Nu har vi bänkat oss med vin, god mat och lets dance i sängen, Fredags mys. Vi har mycket fint att vänta på i vår. En ny favorit är funnen - Miss Etoile.

Maria Montazami

God morgon! Snart reda för en nya dag i mässhallarna. Vi är nöjda efter gårdagens inköp :D
Kram

Mässan dag 1

Jaha..det här var första dagen på mässan och vi är totalt dödströtta.Vi gick upp kl 4 och drog iväg till huvudstaden för att gå på formexmässan...Gissa vem vi träffade där.....Jo inte allra minst Maria Montazami :) Och såklart var vi ju tvungna att köpa in hennes nya kollektion av väskor och armband, så himla snyggt! Dagen har helt enkelt varit fullspäckad och händelserik och full av skratt! Nu sitter vi här i sängen på vårt hotell rum och har precis avnjutit en middag ihop med bästa vännen Peter. Dax att sova! God natt!
En tidig morgon och jag gjorde mitt yttersta för att hålla Lisa vaken! Sällskaplig som jag är tog jag mig en tupplur efter en liten stund.. mm Skönt!
Vi träffades vår allas favorit.. ni vet nog vem " Utan läppstift känner jag mig exposed, rädd och nervös"
Efter en lång dag nådde vi vårt mål hotell Saltsjöbaden!
God natt vänner!

Formex

 

Denna vecka tar vi sikte mot Formex mässan i Stockholm Torsdag-Lördag. Följ med oss på vår resa här på bloggen och facebook och se vad som kommer dyka upp i butiken till vår och sommar.

 

Kram

Mathilda och Lisa


Lamp veckor!

Nu har vi alla förhoppningsvis städat ut julen där hemma och som vanligt så här års efter juletid är man sugen på att göra om, göra nytt där hemma. Det vill vi också :D Just nu har vi en liten kampanj på gör snygga lampor i butiken.
219:- / 299:- / 329:-
Välkommen!

Facebook

Hallå vänner!
Ni har väll inte missat oss på facebook. Gå med i vår grupp och ta del av fina erbjudanden, butiksrapporter och annat skoj!

En blåsig dag i januari!

God morgon min vän!
Hoppas du inte blåst bort undermorgonen, usch vilket väder riktigt halt och blött att man egentligen borde stanna inne för att inte bryta både armar och ben.
Vi väntar på nyheter till butiken som smått börjat droppa in. Vårblommor och tulpanerna är på plats. Känns skönt att få bort julen allt mer från dag til dag. För ni har väll inte missat att vi har 50% på allt jul!

En färgstark vår väntar!

Äntligen är januari kommen, känns skönt att vi börjar gå mot lite ljusare tider!
Nu vill man få bort julen snabbt och börja fixa till ett mer vårlikt hem.
I vår vill vi ha: färg en massa färg. Den lantliga stilen av vitt och nött hänger fortfarande kvar som ledstjärna men med inslag av mycket färg, konst och raka linjer. Det handlar helt enkelt mest om att våga mixa i ditt hem nu i vår. Gå lite crazy med färgerna. Lila, turkos, rosa och citrongult är stora färger förutom alla det ljusa nästan vita nyanserna.

Vinnaren

Vinnaren ur vår "Askunge" tävling är...
.
Ann Karlsson
Grattis, du får ett presentkort värt 500:- från oss på Fröken Åkesson!
Rätt svarat var: Skon står i Petronellas skyltfönster!
Tack till alla er som var med och tävlade. Denna gång hade turen lagt sig på Anns lapp. Men nästa gång så kanske du blir den lyckliga vinnaren:)

RSS 2.0